Tijdelijk verblijf

Stel, u heeft tijdelijk wat extra zorg nodig. Bijvoorbeeld voor herstel na een ziekenhuisopname of wanneer uw mantelzorger op vakantie gaat. Annenborch beschikt over een aantal mooie en complete appartementen voor Kortdurend Verblijf; met gediplomeerde zorgverleners in de buurt.

Zorg

Een individueel zorgplan vormt de basis voor uw Kortdurend Verblijf. Zo bent u er zeker van dat de geboden zorg optimaal is afgestemd op uw indicatie, specifieke behoeften en wensen. En als tijdelijk bewoner kunt u bij ons eten in ons restaurant Gasterij de Hoef, gebruik maken van onze faciliteiten en meedoen aan allerlei activiteiten. Er is heel vaak iets leuks te doen!

De logeerkamer

U heeft bij Kortdurend Verblijf alle zorg- en andere voorzieningen binnen handbereik. U woont echter zelfstandig in uw appartement dat van alle gemakken is voorzien. Zo is er een hoog/laagbed, kast, eethoek, gemakkelijke stoel en een keukenblokje met koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Het appartement beschikt over radio, tv en een alarmeringssysteem. Serviesgoed en linnengoed zoals badhanddoeken en beddengoed is ook aanwezig. En natuurlijk is er een toilet en een doucheruimte met wastafel.

Kosten

De logeerkamer is te huur voor € 66,- per nacht. Dit is inclusief broodmaaltijden met toebehoren en de warme maaltijd. Of het gebruik van de logeerkamer vergoed wordt, hangt af van het feit of u hiervoor een indicatie krijgt. Bij een indicatie geldt soms een eigen bijdrage die berekend wordt door het CAK. Zonder indicatie ontvangt u geen vergoeding en zijn de kosten volledig voor eigen rekening.

Vragen?

Voor vragen of reserveringen kunt u op werkdagen vanaf 10.30 uur contact opnemen met:

Anita Hooijmans (coördinator extramurale zorg)

Telefoon: 073-8519605

E-mail: anita.hooijmans@annenborch.nl