Zelfstandig wonen

De Annenborch  heeft 34 appartement  in het gebouw waarin u  zelfstandig kunt wonen en alleen op afspraak zorg nodig heeft, Deze appartementen zijn te huur via Kleine Meierij. Voor de PDF brochure van Kleine Meijer klikt u hier, voor de bladerbrochure klikt u hier. U heeft u een zorg indicatie nodig om voor deze appartementen in aanmerking te komen schrijft u zich in bij de Annenborch.

Zorg

Wanneer u in De Annenborch een appartement van Kleine Meierij huurt ontvangt u van ons de geïndiceerde zorg. Iedere bewoner krijgt een eigen contactpersoon toegewezen. Deze zorgt voor een voortdurende afstemming van verzorging, verpleging en begeleiding op de situatie en wensen van de bewoner. Ook voor familie en medewerkers is deze contactpersoon het eerste aanspreekpunt. Zo kunnen we garanderen dat we samen met de bewoner de beste keuzes maken ten aanzien van zijn/haar woonwensen en zorgplan. Uiteraard worden vrijheid en zelfstandigheid hierbij gerespecteerd.

Huishoudelijke hulp

Voor huishoudelijke hulp kunt u bij ons terecht. De kosten vallen niet onder de AWBZ-zorg maar kunnen eventueel betaald worden uit het Persoons Gebonden Budget. Hiervoor doet u een aanvraag bij de gemeente. Op de site van de gemeente vindt u alle informatie over o.a. de aanvraag en een eventuele eigen bijdrage.

Maaltijden

Gasterij de Hoef is voor onze bewoners een belangrijke plek waar ontmoeting en lekker eten samen komen. Het restaurant is de hele dag geopend.      

Tussen 12.00 - 13.30 en 17.00 - 18.00 uur serveren we een warme maaltijd. Daarnaast kunt u de gehele dag gebruik maken van de kleine kaart. Onze bewoners kunnen er zelf voor kiezen om de maaltijden in het appartement of in het restaurant te nuttigen. Natuurlijk wordt rekening gehouden met ieders specifieke dieetwensen.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om maaltijden af te halen bij de Annenborch. Voor warme maaltijden aan huis in Rosmalen kunt u contact opnemen met Anita Hooijmans.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met

Anita Hooijmans  

Telefoon: 073-8519605

Email :  a.hooijmans@annenborch.nl