Missie & Visie

Missie

Ouderenzorg De Annenborch is zorgzaam, oprecht en gastvrij. De zorg- en dienstverlening voor senioren in Rosmalen richt zich op geluk, veiligheid en zelfstandigheid. De Annenborch gaat uit van eigenheid van ieder mens met vrijheid van levensbeschouwing en vanuit wederzijds respect.

Visie

De Annenborch is een modern eigentijds woonzorgcentrum in Rosmalen. Zij richt zich op senioren die nu én in de toekomst een beroep doen op zorg- en dienstverlening, zowel thuiszorg als binnen de muren van het woonzorgcentrum. Door het kleinschalige karakter en de lokale focus kent De Annenborch haar (toekomstige) bewoner, klant en samenwerkingspartners.

De Annenborch staat garant voor kwalitatieve en persoonlijke zorg- en dienstverlening ingevuld door deskundige medewerkers met passie voor het vak, bewoner en klant. Medewerkers worden uitgedaagd om kritisch naar het eigen handelen te kijken en zo voortdurend bezig te zijn met verbeteren. De Annenborch investeert in haar medewerkers en geeft hen de kans om zich te blijven ontwikkelen.

De Annenborch is met haar expertise in seniorenzorg het lokale kenniscentrum voor samenwerkingspartners en de wijk. Door een open en transparante bedrijfsvoering zijn de financiële en kwalitatieve resultaten inzichtelijk en toetsbaar voor externe deskundigen.