Overige voorzieningen in het gebouw

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft een polikliniek in Rosmalen, die onder het zelfde dak huist als De Annenborch. Wel zo handig dat u voor bloedprikken, een hartonderzoek of het spreekuur van de specialist nauwelijks de deur uit hoeft.
Hier vindt u meer informatie over de locatie en mogelijkheden in Rosmalen.

 

Kapper 

Op de eerste verdieping van De Annenborch is kapsalon Hooijmans Hairline gevestigd.
U kunt hier terecht van dinsdag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur.
Voor een afspraak kunt u bellen met (073) 521 23 49.

 

Kinderdagverblijf Zoete Lieve Gerritje

In het souterrain van De Annenborch is het kinderdagverblijf gevestigd.
Omdat het zowel voor de kinderen als onze bewoners positieve effecten heeft, werken we veel samen. Zo combineert het kinderdagverblijf vaak activiteiten, zoals verven, zingen, sjoelen met bewoners van De Annenborch.

 

Senioren Computerleercentrum Rosmalen

De computer is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Uw kleinkinderen spelen spelletjes op de computer, sturen mails en 'googlen' alles wat ze willen weten. Als u niet bent opgegroeid met computers en met internet is het soms lastig om alles te volgen. Maar zeker niet onmogelijk!
Voor alle Rosmalenaren ouder dan 65 jaar organiseert Senioren Computerleercentrum Rosmalen cursussen omgaan met de computer en iPad/tablet, internetten en e-mailen, vanaf de basis. Het komt allemaal voorbij in heldere cursussen met intensieve begeleiding. Naast de cursussen kunt u tegen een kleine vergoeding gebruik maken van inloopuren om te oefenen. De cursussen worden verzorgd in een ruimte in De Annenborch.

Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Mevr. I. Veltman

Telefoon: 073-5218810

e-mail: i.veltman-slegers@telfort.nl