De lancering van de nieuwe website. Dat klinkt héél hip en modern en dús past het bij Annenborch, want wij blijven graag bij de tijd! Dus vroegen wij allen om your own device mee te nemen, zodat iedereen meteen verbinding kon maken met de nieuwe Annenborch-site! Wij zijn we apetrots op het resultaat! Zo trots dat we bijna de inspanning, de uren werk, de enorme klus en zeker ook de frustratie om het voor elkaar te krijgen, bijna zijn vergeten. Wat en wie we echter nooit zullen vergeten zijn de mensen die ons geholpen hebben om het voor elkaar te krijgen.
Mirjam van Helvoort, van “Fotografie met een verhaal”, dank voor je prachtige foto’s en tekst. Hoe jij met jouw talent het Annenborch gevoel hebt weten vast te leggen is heel bijzonder. Antoinette van Alphen van AAG, dank voor je projectleiding en afstemming. De Code, jullie hele team, maar vooral Bas, Ivonne, Luka en Marvin, dank voor het bouwen, de techniek, het design, de kleuren, de indeling en het ontwerp! Schitterend hoe het is geworden. En dan Teun van de Ven van Consilius BV, hoe je alles aan elkaar hebt weten te knopen, het zal ons altijd een raadsel blijven.
Het is een wonder hoe het idee, onze verbeelding en wens, zodanig vorm heeft gekregen dat de website uitdraagt waar wij als Annenborch zo graag naar streven: un goeien aard in Rosmalen.