Service voor u

Iedereen, van jong tot oud, vindt het leuk om vrije tijd in te vullen met activiteiten die ontspannen, gezelligheid bieden of waarbij een prestatie geleverd wordt. Daarnaast weten we dat het voor iedereen goed is om in beweging blijven. Daarom bieden we bij Annenborch een gevarieerd aanbod aan activiteiten voor onze bewoners en voor geïnteresseerde ouderen uit Rosmalen.

Voor iedereen

Of u nu moeilijk ter been bent of minder goed hoort of ziet, de activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk. Uiteraard houden we rekening met uw beperkingen.

U kunt zelf bepalen aan welke activiteiten u mee wilt doen. Daarnaast gaat de activiteitenbegeleiding creatief om met individuele wensen. Voor ieder wat wils dus. Bovendien organiseren we, bijvoorbeeld met feest- en verjaardagen, speciale evenementen voor onze bewoners.

Welke activiteiten?

Gym, breicafé, klassieke muziek, sjoelen, koersbal, kaarten, biljarten, een film kijken, kienen of simpelweg met elkaar kletsen en een kopje koffie drinken. Dit zijn slechts enkele van de activiteiten en recreatiemogelijkheden die Annenborch in petto heeft.

Meedoen?

U kunt altijd vrijblijvend binnenlopen en met een activiteit meedoen. Reserveren is niet nodig. Als u geen bewoner van Annenborch bent, kunt u bij de receptie een activiteitenbon kopen.

Vragen?

Voor vragen of aanmeldingen kunt u op werkdagen vanaf 10.00 uur contact opnemen met:

Marina Rademaker
(coördinator activiteiten)

Telefoon: 073-8519600

E-mail: marina.rademaker@annenborch.nl