Missie & Visie

Missie

Ouderenzorg De Annenborch is zorgzaam, oprecht, enthousiast en gastvrij. De zorg- en dienstverlening voor senioren in Rosmalen richt zich op geluk, veiligheid en zelfstandigheid. Annenborch gaat uit van de eigenheid van ieder mens met vrijheid van levensbeschouwing en vanuit wederzijds respect.

Visie

Annenborch is een modern eigentijds woonzorgcentrum in Rosmalen. We richten ons op senioren die nu én in de toekomst een beroep doen op zorg- en dienstverlening, zowel thuiszorg als binnen de muren van het woonzorgcentrum. Door het kleinschalige karakter en de lokale focus kent Annenborch haar (toekomstige) bewoner, klant en samenwerkingspartners.

Annenborch staat garant voor kwalitatieve en persoonlijke zorg- en dienstverlening, ingevuld door deskundige medewerkers met passie voor het vak, bewoner en klant. Medewerkers worden uitgedaagd om kritisch naar het eigen handelen te kijken en zo voortdurend bezig te zijn met verbeteren. Annenborch investeert in haar medewerkers en geeft hen de kans om zich te blijven ontwikkelen.

Met haar expertise in seniorenzorg is Annenborch het lokale kenniscentrum voor samenwerkingspartners en voor Rosmalen. Door een open en transparante bedrijfsvoering, zijn de financiële en kwalitatieve resultaten inzichtelijk en toetsbaar voor externe deskundigen.