Werken bij Annenborch

Werken in de zorg voor ouderen is uitdagend en afwisselend. Dat alleen vinden wij als werkgever niet voldoende. Annenborch wil graag een werkgever zijn die jou als medewerkers stimuleert en ondersteunt. Dit om er voor te zorgen dat goede en enthousiaste mensen graag bij ons komen werken en willen blijven, omdat zij het naar hun zin hebben.

Ontwikkeling

Annenborch investeert veel in haar medewerkers en geeft veel aandacht aan scholing en opleiding. We stimuleren het volgen van aanvullende cursussen en opleidingen, zodat al onze medewerkers op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en zich ontplooien. Er is veel aandacht voor de werkomstandigheden die bij ons aan alle eisen van veiligheid en gezondheid moeten voldoen.

Vacatures

Annenborch zoekt Organisatietalent Team Welzijn klik hier voor de vacaturetekst.

Annenborch is altijd op zoek naar goeie, enthousiaste verpleegkundigen / verzorgenden IG. Wil je een dagje meelopen? Bel ons algemene nummer 073 8519600 en vraag naar Trudy, Anita of Marja!

Bekijk onze vacatures op brabantzorg.net

Privacy

We gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wanneer je solliciteert verwerken we je gegevens volgens de privacywetgeving. Meer informatie hierover vind je onder Privacy en in onderstaand document. verklaring bescherming persoonsgegevens sollicitanten