Tijdelijk verblijf

Stel, u heeft tijdelijk wat extra zorg nodig. Bijvoorbeeld voor herstel na een ziekenhuisopname of wanneer uw mantelzorger op vakantie gaat. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Annenborch beschikt over een aantal mooie en complete appartementen voor Kortdurend Verblijf; met gediplomeerde zorgverleners in de buurt.

Zorg

Wanneer u gebruik maakt van het Kortdurend Verblijf stellen we een individueel zorgplan met u op. Zo bent u er zeker van dat de geboden zorg optimaal is afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen. En als tijdelijk bewoner kunt u eten in ons restaurant Gasterij de Hoef, gebruik maken van onze faciliteiten en meedoen aan allerlei activiteiten. Er is heel vaak iets leuks te doen!

Uw appartement

In uw tijdelijk appartement heeft u alle zorg- en andere voorzieningen binnen handbereik.  Uw appartement is van alle gemakken is voorzien. Zo is er een hoog/laagbed, kast, eethoek, gemakkelijke stoel en een keukenblokje met koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Het appartement beschikt over radio, TV en een alarmeringssysteem. Serviesgoed en linnengoed zoals badhanddoeken en beddengoed is ook aanwezig. En natuurlijk is er een eigen toilet en een doucheruimte met wastafel.

Kosten

Het appartement kunt u huren per nacht. De prijs hiervoor is inclusief broodmaaltijden met toebehoren en de warme maaltijd. Of de kosten vergoed worden, hangt af van het feit of u hiervoor een indicatie krijgt. Bij een indicatie geldt soms een eigen bijdrage die berekend wordt door het CAK. Zonder indicatie ontvangt u geen vergoeding en zijn de kosten voor eigen rekening.

Vragen?

Voor vragen of reserveringen kunt u op werkdagen vanaf 10.30 uur contact opnemen met:

Anita Hooijmans (coördinator intramurale zorg)

Telefoon: 073-8519600

E-mail: anita.hooijmans@annenborch.nl