De voordelen van een actief leven

Door iedere dag te bewegen op een manier die bij u past, houdt u een betere conditie. En het zorgt ervoor dat u mobieler en langer zelfstandig blijft. Naast dat u andere mensen ontmoet, neemt ook de kans op vallen aanzienlijk af.

De keuze is reuze

We hebben allemaal onze eigen voorkeur en mogelijkheden om fysiek actief te zijn. Daarom verleiden wij u voortdurend om mee te bewegen. Variërend van gym tot wandelen. Van yoga tot balspelen en van dans tot tuinieren. Er is altijd wel een bezigheid waarbij u met plezier bezig bent. En is er niets van uw gading? Laat ons dan weten wat u beweegt.

Leuk als u meedoet!
Als u het vooraf aan ons doorgeeft, houden we rekening met uw komst.

Bel ons: 073 851 96 00
Mail ons: info@annenborch.nl

Wilt u graag meedoen met een leuke activiteit, bekijk dan ons weekprogramma in onderstaande link.

veelgestelde vragen

Nee hoor, we zullen u wel verleiden deel te nemen. Stimuleren om het eens te proberen, omdat het bijdraagt aan een zinvol en gelukkig leven. Ieder mens heeft behoefte aan ontspanning en een fijne tijdsbesteding. Onze gangmakers organiseren een ruime hoeveelheid aan activiteiten, maar we staan ook open voor uw suggesties.

U bent van harte welkom! Neem contact met onze receptie op voor het bespreken van uw plannen, we denken graag met u mee. Tel. 073-851 96 00.