genieten in ons
restaurant

Wij weten dat lekker en gezond eten bijdraagt aan een goede gezondheid en welzijn. Dagelijks bieden wij in Gasterij De Hoef diverse momenten waar lekker eten en drinken centraal staan. Of het nu een warme maaltijd is of iets lekkers bij de koffie of thee, we bereiden het met liefde en passend bij het seizoen. Precies zoals vele van onze bewoners dat vroeger thuis gewend waren.

lekkere ‘lokkertjes’

We doen graag iets extra’s om mensen naar ons restaurant te krijgen, om gezellig samen te eten. Samen zijn zorgt voor verbinding en zin hebben in de dag. Elke avond serveren we een amuse voor de warme maaltijd en op zondag hebben we heerlijk gebak. Deze lekkere ‘lokkertjes’, hebben al menig bewoner overgehaald de gezelligheid van het restaurant op te zoeken.

lekker is de trekker

Natuurlijk gaan we voor gezond. Maar als het erop aankomt gaan we liever voor lekker dan alleen maar gezond. Om verspilling tegen te gaan en herkenning met vroeger te vergroten koken we zoveel mogelijk met de seizoenen mee. Daarbij kiezen we naast de Hollandse pot soms bewust voor een andere wereldkeuken, of een ongezonde hap. Waarbij we een salade serveren voor de vitaminen.

mw. van den Heuvel-van Roosmalen, mw. Pennings-Volman, mw. van Pinxteren, Yamina Belkasmi, mw. de Jager, dhr. van den Heuvel

schuif gezellig aan!

Gasterij De Hoef is geopend voor bezoekers voor een kopje koffie met wat lekkers. Ook ontvangen wij u graag voor de lunch en het diner. Wilt u graag aanschuiven? Bel ons!

Lunch: tussen 11.00 – 16.00 uur serveren we een heerlijke lunch.
Klik hier voor onze lunchkaart

Diner: tussen 17.00 – 18.30 uur kunt u genieten van een warme maaltijd voor €12,25 inclusief amuse en dessert.

Klik hierboven voor het weekmenu. Leuk als u komt!

maaltijdservice aan huis

Eet u graag lekker en gezond, maar bent u niet meer in staat zelf de maaltijd te bereiden? Laat het ons weten, wij koken graag voor u. Vooraf bepalen we met u of de maaltijdservice de beste optie voor u is, of dat u gezellig aanschuift in ons restaurant.

Iedere week hebben we met de maaltijdservice een gevarieerde keuze uit heerlijk bereide gerechten.  Wilt u een extra portie groenten? Of heeft u dieetwensen? Het kan allemaal. Onze vrijwilligers brengen dagelijks de warme maaltijden op echt porselein geserveerd, aan huis. U hoeft alleen nog maar de tafel te dekken.

Wilt u alvast weten wat uw maaltijd wordt? Dan kunt u de menu’s alvast via de link hierboven bekijken bij ‘menu van de week’. Voor maaltijd aan huis geldt dat u altijd menu A ontvangt.

veel gestelde vragen

Het allerliefste verwelkomen wij u iedere dag in ons restaurant, zodat u samen met anderen van uw warme maaltijd kunt genieten. Maar ook hier bespreken we de mogelijkheden graag samen.

Zeker, ze worden iedere dag vers bereid. En zijn naast gezond vooral erg lekker. Maar niet onbelangrijk, ze worden warm bij u aan huis geserveerd op echt servies.

Bel ons voor een afspraak, dan gaan we met u in gesprek om te kijken of de maaltijdservice de beste optie is, of dat we u in ons restaurant mogen verwelkomen. U kunt ons bereiken op 073-851 96 00.