zorg en wonen

Wij hebben diverse mogelijkheden voor zorg en wonen. U maakt gebruik van onze zorg wanneer dat nodig is. Heeft u 24 x 7 zorg in de nabijheid nodig, dan is zorg met verblijf de beste optie. Hiervoor heeft u een CIZ-indicatie met verblijf nodig. Wilt u hier meer over weten, bel ons.

De Linde

Daarnaast hebben we voor mensen met dementie appartementen op de Linde met eigen sanitair. In de gemeenschappelijke huiskamers bieden we een veilige, beschermde omgeving en tal van activiteiten. De afdeling beschikt over een fijne binnentuin, waar we bij zonnige dagen heerlijk van genieten.

kom sfeer proeven

Om een goed beeld te krijgen nodigen wij u uit te komen kijken. Neem hiervoor contact met ons op voor een rondleiding. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met onze verklaring bescherming persoonsgegevens.

inschrijven

Maakt u zich zorgen over de hulpvraag van uw ouder of wilt u nu al goed voorbereid zijn voor een fijne woonplek in de toekomst? Neem dan contact op. Is er op een bepaald moment eerder hulp nodig dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met onze verklaring bescherming persoonsgegevens.