mw. Hagens-Muller, Els Tirtotaroeno-Matredjo, Moraya Bouleij, mw. Thijssen-Janssen, mw. van Berne

Leren van elkaar vinden we heel gewoon, om zo samen nog beter bij te dragen aan het levensgeluk van onze bewoners. Heb je ambities om door te groeien binnen de organisatie, dan moedigen wij dit aan. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Zijn die er op dat moment niet, dan kijken we hoe voor jou un goeien aard behouden kan blijven.

Wil je graag bij ons werken of stage lopen, maar weet je niet of het bij je past? Kom dan een dag meelopen om de sfeer te proeven. We ontvangen je graag!

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan er nu niet bij? Je kan altijd een open sollicitatie sturen naar vacatures@annenborch.nl

vrijwilligerswerk

Wij prijzen ons gelukkig met een groot netwerk aan fijne vrijwilligers. Ze dragen bij aan ‘Un goeien aard’. Naast individuele aandacht ondersteunen ze bij de dagelijkse activiteiten, in het restaurant, of in de winkel. Veel van onze vrijwilligers hebben vroeger bij ons gewerkt, waardoor er voor de bewoners soms zelfs niet eens heel veel verandert.

Aanmelden als vrijwilliger?

Wilt u ouderen graag een plezierige dag bezorgen? Of u nu wekelijks, maandelijks of incidenteel beschikbaar bent. Wij ontmoeten u graag. Heeft u ideeën voor een nieuwe activiteit die u wilt organiseren, dan staan we daarvoor open.

mw. van der Leest-van den Akker, Mayke de Groot, dhr. van der Wijst, mw. Steenbakkers-van den Akker