Genieten

Bij Annenborch vieren we het leven, iedere dag weer. Geluk zit soms in hele kleine dingen, zoals het ‘snijden’ van de snijboontjes. Een activiteit die op het eerste oog, heel normaal lijkt. Maar u zomaar terug kan brengen naar de waardevolle herinnering aan uw moestuin van vroeger. Toen u samen met de familie zorgde voor een gezonde voorraad groenten in de vriezer.

Wij zijn nieuwsgierig naar wat u blij maakt

Want of u nu gelukkig wordt van bloemschikken, tekenen of het luisteren naar (klassieke) muziek, wij geven met plezier gehoor aan uw keuze. Wilt u zelf een activiteit bij ons organiseren, of deelnemen, dan horen we dit graag.

Als u het vooraf aan ons doorgeeft, houden we rekening met uw komst.
Bel ons: 073 851 96 00 of mail ons: info@annenborch.nl

Wilt u graag meedoen met een leuke activiteit, bekijk dan ons weekprogramma in onderstaande link.

 

leuk als u meedoet

zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder

Omdat iedereen anders is, ontdekken wij graag wat u blij maakt. Hiervoor hebben wij speciaal kwartiermakers in dienst. Ze hebben een gevarieerde achtergrond in (straat)theater, koken, muziek of dans. Zij ontdekken graag wat spelen voor u betekent. Om zo het aanbod op uw wensen af te stemmen. Om het nog gezelliger te maken, ontvangen we bij de meeste activiteiten ook bezoekers.

veel gestelde vragen

Nee hoor, we zullen u wel verleiden deel te nemen. Stimuleren om het eens te proberen, omdat het bijdraagt aan een zinvol en gelukkig leven. Ieder mens heeft behoefte aan ontspanning en een fijne tijdsbesteding. Onze gangmakers organiseren een ruime hoeveelheid aan activiteiten, maar we staan ook open voor uw suggesties.

U bent van harte welkom! Neem contact met onze receptie op voor het bespreken van uw plannen, we denken graag met u mee. Tel. 073-851 96 00.