Onder de mensen
zijn

Contact met anderen, doet een mens goed. Het geeft levensvreugde en een andere kijk op de wereld. De mens is een sociaal dier, niemand kan het alleen. We willen ervaringen delen. Voor de een betekent dit actief deelnemen, voor de ander is toekijken en erbij zijn al meer dan voldoende. Juist het contact met anderen is wat we herinneren als het meest waardevol in het leven.

Samen leuke dingen doen

Wij vinden het belangrijk dat u onderdeel blijft van de Rosmalense gemeenschap. Ons wekelijks activiteitenaanbod is om die reden voor iedereen toegankelijk. Het zorgt voor nieuwe gespreksonderwerpen, nieuwe gezichten en extra gezelligheid. We zien onszelf dan ook graag als ‘un goeien buur’ waar je net als vroeger, zomaar binnen wandelt voor een goed gesprek of kopje koffie.

De mensen ontmoeten die u graag ziet

Komt u bij ons wonen, dan zijn de mensen die u lief zijn uiteraard welkom. Het leven draait erom. Ging u vroeger met een goede vriendin wandelen? Of drinkt u graag onverwachts een borreltje met de buurman? Blijf dat vooral doen.

Klik hier voor de activiteiten van deze week.

multifunctionele ruimten

Omdat we graag een ontmoetingsplek voor Rosmalen zijn, stellen we onze multifunctionele ruimten ter beschikking. De modern ingerichte ruimten met eigentijdse voorzieningen zijn speciaal bedoeld voor activiteiten vanuit de lokale gemeenschap. Ze zijn flexibel in te delen en voor meerdere doelgroepen en doeleinden geschikt. Bent u op zoek naar een locatie in Rosmalen, kom dan eens kijken naar de mogelijkheden. Wij leiden u graag rond.

Meedoen of zelf een activiteit organiseren?
Dat vinden we gezellig! We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor gebruik.

Bel ons: 073 851 96 00
Mail ons: info@annenborch.nl

leuk als u komt

veel gestelde vragen

Nee hoor, we zullen u wel verleiden deel te nemen. Stimuleren om het eens te proberen, omdat het bijdraagt aan een zinvol en gelukkig leven. Ieder mens heeft behoefte aan ontspanning en een fijne tijdsbesteding. Onze gangmakers organiseren een ruime hoeveelheid aan activiteiten, maar we staan ook open voor uw suggesties.

U bent van harte welkom! Neem contact met onze receptie op voor het bespreken van uw plannen, we denken graag met u mee. Tel. 073-851 96 00.