Huisblad de Binding

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Annenborch nieuws? Lees dan hier De Binding; ons Huisblad, met leuke weetjes, ervaringen en mogelijke ontwikkelingen bij Annenborch en de ouderenzorg in het algemeen. Iedere maand is er een nieuwe uitgave.

Nieuwtje van de week

Soms gebeurt er zoveel in een week, dat je in het weekend bijna vergeten bent hoe de week begon. In deze rubriek delen we graag nieuws vanuit Annenborch en Rosmalen. Maar ook ontwikkelingen in de ouderenzorg. Of een bijzondere ‘roddel’ of 1 april grap. Hou deze rubriek zeker in de gaten, voor het meest actuele nieuws.

Activiteiten

Om zin aan de dag te geven, organiseren we diverse activiteiten in en rondom Annenborch. Wilt u weten wat er deze week op het programma staat? Kijk dan hier of er iets voor u bijstaat. Onze activiteiten zijn afgestemd op de vraag en voor iedereen die graag meedoet.

 • nieuwtje

  Nieuwsbericht Beschermende maatregelen binnen Annenborch

  Afgelopen dinsdag 2 november’21 heeft er weer een landelijke persconferentie plaatsgevonden waarin aandacht is gevraagd voor de basisregels én enkele aanvullende beschermingsmaatregelen om verdere verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Bij Annenborch volgen we deze landelijke richtlijnen van het RIVM.

 • nieuwtje

  Interview Glimmen van Trots

  Marsja de Groen is directiesecretaresse en Esther van den Nieuwendijk is roosterplanner bij de Brabantse ouderenzorgorganisatie Annenborch. Zij hebben meegewerkt aan een fotoreportage over medewerkers van Annenborch die een familierelatie hebben. Dat zijn er maar liefst veertig, bijna 25% van het personeelsbestand. Ze praten met Annelies Mulder van het Actie Leer Netwerk in een korte Zoom-sessie over dit project dat ‘Glimmen van trots’ heet. Klik hier om het interview te bekijken.

 • nieuwtje

  Cliëntenraad jaarverslag 2020

  Lees hier het jaarverslag 2020 van de cliëntenraad

 • jaarverhalen

  jaarverhaal 2020

  Lees hier ons jaarverhaal van 2020

 • nieuwtje

  menu van de week

 • de binding

  de Binding van deze maand

  De nieuwe editie van ons huisblad ligt weer op je digitale mat!

  Klik hier voor de bladerbare versie.