• 05-09-2023

  de Binding van september

  De nieuwe editie van ons huisblad ligt weer op je digitale mat!

 • 10-08-2023

  de Binding van augustus

  Lees hier de Binding van augustus

 • 04-07-2023

  Gratis ADL cursus voor iedereen die helpt bij de zorg voor anderen

  Het netwerk IedereenZorgt (het netwerk van samenwerkende VVT- (Verpleging, Verzorging & Thuiszorg) organisaties in Noordoost-Brabant) biedt in de zomermaanden juli, augustus en september 2023 op verschillende plaatsen, data en tijden in de regio Noordoost-Brabant een gratis ADL cursus (Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen) aan voor mantelzorgers, vrijwilligers en iedereen die helpt bij de zorg voor anderen. Nederland vergrijst en we hebben elkaar hard nodig. Misschien helpt u al iemand uit uw familie of omgeving die ondersteuning nodig heeft in de persoonlijke verzorging. Of wilt u dat gaan doen. Dan is deze cursus iets voor u. In deze cursus leert u namelijk hoe u anderen kunt helpen bij hun persoonlijke verzorging.  

  Aanmelden

  U kunt zich per e-mail aanmelden voor de cursus. In de flyer vindt u de e-mail adressen, plaatsen en data waar de cursus wordt aangeboden. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u nadere informatie van IedereenZorgt over de cursus. Flyer gratis ADL cursus

 • 09-02-2023

  De kracht van Un goeien aard

  De eerste twee jaar van Expeditie Annenborch Toekomstbestendig zitten erop! Wat moeten we toevoegen om het goede van Ouderenzorg Annenborch te behouden voor de toekomst? Hoe gaan we dat organiseren? Waarom willen we dat?

 • 15-09-2021

  Cliëntenraad jaarverslag 2020

  Lees hier het jaarverslag 2020 van de cliëntenraad

 • 15-09-2021

  jaarverhaal 2020

  Lees hier ons jaarverhaal van 2020