bij Annenborch doe je het nooit alleen

We geloven in de kracht van samen en werken graag met andere professionals en de mensen die u dierbaar zijn. Want wat u al goed geregeld had, gaan we niet overnemen wanneer wij in beeld komen. Op deze manier bereiken we meer dan alleen.

iedereen is gelijk

Bij ons is iedereen gelijk, we maken ook geen onderscheid in functietitels. Op onze naambadges staan om die reden alleen onze namen, precies waarvoor ze bedoeld zijn.

huishond Puck

Parmantig loopt ze over de gang, haar neus in de wind op zoek naar mooie ontmoetingen. Feilloos voelt ze aan waar haar aanwezigheid gewenst is en gaat rustig voor een appartement liggen. Wat vaak snel wordt opgemerkt. Na de nodige aandacht, zit haar taak erop en stapt ze in de lift. Wel zo makkelijk, met haar korte pootjes. Onderweg maakt ze soms een extra tussenstop bij een favoriete bewoner, waar ze rijkelijk verwend wordt met iets lekkers.

Onze Puck doet niet aan vrije dagen. Want als ze uit logeren is, omdat haar baasjes op vakantie zijn, kan het zomaar voorkomen dat ze midden in de nacht bij Annenborch aan de voordeur staat te blaffen. We zijn dan ook blij dat ze onderdeel is van ons team.

Veroordeel mij niet, tot je mij kent.
Onderschat mij niet, tot je mij hebt uitgedaagd
en praat niet over mij tot je met mij hebt
gesproken.

wil jij ook deel uitmaken van een van onze teams?

Kijk dan bij ons vacatureoverzicht of er een passende functie bijstaat. Of loop eens een dag mee met een van onze collega’s.