Huisblad de Binding

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Annenborch nieuws? Lees dan hier De Binding; ons Huisblad, met leuke weetjes, ervaringen en mogelijke ontwikkelingen bij Annenborch en de ouderenzorg in het algemeen. Iedere maand is er een nieuwe uitgave.

Nieuwtje van de week

Soms gebeurt er zoveel in een week, dat je in het weekend bijna vergeten bent hoe de week begon. In deze rubriek delen we graag nieuws vanuit Annenborch en Rosmalen. Maar ook ontwikkelingen in de ouderenzorg. Of een bijzondere ‘roddel’ of 1 april grap. Hou deze rubriek zeker in de gaten, voor het meest actuele nieuws.

Activiteiten

Om zin aan de dag te geven, organiseren we diverse activiteiten in en rondom Annenborch. Wilt u weten wat er deze week op het programma staat? Kijk dan hier of er iets voor u bijstaat. Onze activiteiten zijn afgestemd op de vraag en voor iedereen die graag meedoet.

 • nieuwtje

  Loes van de Nobelen met pensioen

  Loes van de Nobelen, manager zorg en facilitaire diensten, gaat na 45 dienstjaren genieten van haar pensioen. We hebben van haar, als icoon van Annenborch, in stijl afscheid genomen.
  Op 22 april vindt de officiële afscheidsreceptie plaats, met een mini-conferentie voor genodigden. Dan doen we het nog eens dunnetjes over.

 • nieuwtje

  Een regelrecht hit (flop), Kerst, oud of nieuw?

  Hiep hiep hoera! Vandaag kwam het langverwachte kerstmannenpak binnen. Gelukkig wel op tijd voor 2022...

 • nieuwtje

  Cliëntenraad jaarverslag 2020

  Lees hier het jaarverslag 2020 van de cliëntenraad

 • jaarverhalen

  jaarverhaal 2020

  Lees hier ons jaarverhaal van 2020

 • nieuwtje

  menu van de week

 • de binding

  de Binding van deze maand

  De nieuwe editie van ons huisblad ligt weer op je digitale mat!

  Klik hier voor de bladerbare versie.