Huisblad de Binding

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Annenborch nieuws? Lees dan hier De Binding; ons Huisblad, met leuke weetjes, ervaringen en mogelijke ontwikkelingen bij Annenborch en de ouderenzorg in het algemeen. Iedere maand is er een nieuwe uitgave.

Nieuwtje van de week

Soms gebeurt er zoveel in een week, dat je in het weekend bijna vergeten bent hoe de week begon. In deze rubriek delen we graag nieuws vanuit Annenborch en Rosmalen. Maar ook ontwikkelingen in de ouderenzorg. Of een bijzondere ‘roddel’ of 1 april grap. Hou deze rubriek zeker in de gaten, voor het meest actuele nieuws.

Activiteiten

Om zin aan de dag te geven, organiseren we diverse activiteiten in en rondom Annenborch. Wilt u weten wat er deze week op het programma staat? Kijk dan hier of er iets voor u bijstaat. Onze activiteiten zijn afgestemd op de vraag en voor iedereen die graag meedoet.

 • de binding

  de Binding van september

  De nieuwe editie van ons huisblad ligt weer op je digitale mat!

 • de binding

  de Binding van augustus

  Lees hier de Binding van augustus

 • nieuwtje

  Gratis ADL cursus voor iedereen die helpt bij de zorg voor anderen

  Het netwerk IedereenZorgt (het netwerk van samenwerkende VVT- (Verpleging, Verzorging & Thuiszorg) organisaties in Noordoost-Brabant) biedt in de zomermaanden juli, augustus en september 2023 op verschillende plaatsen, data en tijden in de regio Noordoost-Brabant een gratis ADL cursus (Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen) aan voor mantelzorgers, vrijwilligers en iedereen die helpt bij de zorg voor anderen. Nederland vergrijst en we hebben elkaar hard nodig. Misschien helpt u al iemand uit uw familie of omgeving die ondersteuning nodig heeft in de persoonlijke verzorging. Of wilt u dat gaan doen. Dan is deze cursus iets voor u. In deze cursus leert u namelijk hoe u anderen kunt helpen bij hun persoonlijke verzorging.  

  Aanmelden

  U kunt zich per e-mail aanmelden voor de cursus. In de flyer vindt u de e-mail adressen, plaatsen en data waar de cursus wordt aangeboden. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u nadere informatie van IedereenZorgt over de cursus. Flyer gratis ADL cursus

 • jaarverhalen

  De kracht van Un goeien aard

  De eerste twee jaar van Expeditie Annenborch Toekomstbestendig zitten erop! Wat moeten we toevoegen om het goede van Ouderenzorg Annenborch te behouden voor de toekomst? Hoe gaan we dat organiseren? Waarom willen we dat?

 • nieuwtje

  Cliëntenraad jaarverslag 2020

  Lees hier het jaarverslag 2020 van de cliëntenraad

 • jaarverhalen

  jaarverhaal 2020

  Lees hier ons jaarverhaal van 2020