Huisblad de Binding

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Annenborch nieuws? Lees dan hier De Binding; ons Huisblad, met leuke weetjes, ervaringen en mogelijke ontwikkelingen bij Annenborch en de ouderenzorg in het algemeen. Iedere maand is er een nieuwe uitgave.

Nieuwtje van de week

Soms gebeurt er zoveel in een week, dat je in het weekend bijna vergeten bent hoe de week begon. In deze rubriek delen we graag nieuws vanuit Annenborch en Rosmalen. Maar ook ontwikkelingen in de ouderenzorg. Of een bijzondere ‘roddel’ of 1 april grap. Hou deze rubriek zeker in de gaten, voor het meest actuele nieuws.

Activiteiten

Om zin aan de dag te geven, organiseren we diverse activiteiten in en rondom Annenborch. Wilt u weten wat er deze week op het programma staat? Kijk dan hier of er iets voor u bijstaat. Onze activiteiten zijn afgestemd op de vraag en voor iedereen die graag meedoet.

 • de binding

  de Binding van februari

  De nieuwe editie van ons huisblad ligt weer op je digitale mat!

 • de binding

  de Binding van januari

  Lees hier de Binding van januari

 • de binding

  de Binding van december

  Lees hier de Binding van december 2022

 • jaarverhalen

  Cliëntenraad jaarverslag 2021

  Lees hier het jaarverslag 2021 van de cliëntenraad

 • nieuwtje

  Mini-conferentie – afscheid van Loes van de Nobelen

  Op vrijdag 22 april vond bij Annenborch een mini-conferentie plaats ter gelegenheid van het afscheid van Loes van de Nobelen na 45 jaar trouwe dienst. Loes is tijdens haar carrière een belangrijke verbinder geweest voor Annenborch met de gemeenschap in Rosmalen en heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Zij is voornamelijk geïnspireerd geweest door Gerard van Grinsven, die in 3 sessies een lezing gaf over gastvrijheid in de zorg.

 • nieuwtje

  Cliëntenraad jaarverslag 2020

  Lees hier het jaarverslag 2020 van de cliëntenraad