BBL 3 Verzorgende IG (VIG) & Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ)

Wie zijn wij? Mogen wij onszelf even aan je voorstellen? Wij zijn ouderenzorg Annenborch in Rosmalen. Bij Annenborch streven we naar “Un goeien aard” en zijn we graag “een goede buur”. Dit doen we vanuit onze vier gezondheidsprincipes: lekker eten en drinken, sociale contacten, zin in de dag én bewegen. Omdat we geloven dat dit… Lees verder BBL 3 Verzorgende IG (VIG) & Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ)

verzorgende IG en Cliëntcontactspersoon

Voor ons Annenborch Team zijn wij op zoek naar een verzorgende IG en Cliëntcontactpersoon, een echte samenwerker met een groot hart. Klink op deze link voor de volledige vacaturetekst.

Helpende 2 en verzorgende IG

Voor ons Annenborch Team zijn wij op zoek naar een helpende, niveau 2 en een verzorgende IG, een echte samenwerker met een groot hart. Klink op deze link voor de volledige vacaturetekst.

verzorgende IG

Voor ons Annenborch Team zijn wij op zoek naar een verzorgende IG, een echte samenwerker met een groot hart. Klink op deze link voor de volledige vacaturetekst.

verzorgende IG voor de Thuiszorg

Voor ons Annenborch Team zijn wij op zoek naar een verzorgende IG Thuiszorg, een echte samenwerker met een groot hart. Klink op deze link voor de volledige vacaturetekst.